Lanzarote part 1

The sun is shining, I feel good and no one’s gonna stop me now!!!

Vanmiddag zonder pijntjes gelopen! Eindelijk weer kunnen genieten van een duurloopje! Zo, dat wilde ik eerst even kwijt! Welkom op Lanzarote! 😎

Dag 3 zit er alweer op. Zaterdag om 7:45 uur in het vliegtuig gestapt en na een voorspoedige vlucht nog rustig mijn fiets in elkaar kunnen zetten om een uurtje lekker ontspannen mijn stramme vliegtuigbenen los te trappen. Heerlijk, het is fijn om hier met eigen fiets te zijn. Ik voelde meteen dat dit twee fantastische weken gaan worden. Ik zit in een groot maar redelijk uitgestorven appartementencomplex in Costa Teguise. Sla ik rechtsaf dan kom ik in de drukte, sla ik linksaf dan kom ik in niemandsland en ik kan recht door zee. Adembenemend.. de laatste twee dan..


Na twee dagen trainen komen er heel wat smeerseltjes goed van pas. Vóór het fietsen zonnebrandcreme en vaseline en na het fietsen after sun en sudocreme. Jep, ik loop er weer charmant bij in m’n bikini met duo-penotti armen en benen en het zitvlak weet ook weer wat uren achter elkaar op de tijdritfiets teweeg brengt… 

Af en toe train ik met een enthousiaste groep triathleten mee, zondag op de fiets en vanochtend gezwommen in zee. Het fietsen gaat lekker, zoals gewoonlijk hoef je van mij het eerste uur niet veel te verwachten. Ik heb even tijd nodig om op gang te komen, zeker hier met het glooiende landschap. Daarna worden de benen steeds beter en is het zo gaaf om hier lekker gas te geven op de tijdritfiets! Het zwemmen is zee was spannend en gaaf tegelijk en het viel me uiteindelijk mee. Ben wel erg blij om me hier goed op voor te kunnen bereiden!

Op zulke momenten gaat er van alles door je heen. Het voelt nu ineens echt, het wordt menens. Ik voel van alles: kriebels, twijfels, angst, zelfvertrouwen, spanning, ontspanning, allemaal tegenstrijdigheden. Waar ben ik in godsnaam aan begonnen? Waarom Lanzarote? Ja.. misschien ben ik een beetje gek, maar wat is een leven zonder uitdaging? Ik houd er nou eenmaal van om op m’n tenen te staan en dan tot de conclusie komen dat m’n middelvinger net te kort is om bij de lat te kunnen. Dan is er dus nog werk aan de winkel! 💪🏼

Ik geniet en vier ook vakantie. De wijn smaakt heerlijk en over ee koud biertje na de laatste training maar te zwijgen! A su salud! 🍻

13 gedachten over “Lanzarote part 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s