Lanzarote part III

Na een gezellige ceremonie-avond en een kort nachtje, heb ik zondag nagenoten van de wedstrijd en de felicitaties. Het was een relaxte, zonnige ‘rustdag’. Ik zou gaan fietsen met Spanjaard Carlos, maar die was om 10:30 uur nog niet wakker, dus ben ik in m’n eentje 2 uur op m’n dooie akkertje over het eiland getoerd en heb genoten van het landschap. Bovendien nemen de Spanjaarden een rustdag iets serieuzer dan ik: 25 minuten fietsen naar het beste bakkertje van het eiland, koffie met gebak (of 2), en weer terug. Ik trof het en kwam ze op de terugweg tegen, jumm! ๐Ÿ˜‹ 

Ik voelde me alweer snel herstelt van de wedstrijd, dus ik keek alweer uit naar de komende trainingsweek! Maandagochtend gestart met een easy swim met m’n Spaanse vrienden. Het was bijna windstil en de zee vlak, dus zwommen we de baai uit. Erg mooi en zo rustgevend.. Daarna ben ik mijn looptraining gaan doen, om vervolgens weer met de groep te gaan fietsen. Trainer Victor maakte er een relatief rustige sightseeing rit van langs onder andere het naaktstrand. Ik heb in een scheur gelegen! “Tessa Tessa watch this!” ๐Ÿ™ˆ Carlos stelde voor om ook naakt door het dorpje te fietsen en fluisterde na het  naaktstrand-bezoek (overwegend oud vel): “Don’t worry, I look much better!” ๐Ÿ˜‚ Je-had-erbij-moeten-zijn-gevalletje. Het is wel gaaf om met sommige mensen zo snel een klik te hebben en gekkenpraat op te hangen. Ik heb ook Mike en Louise leren kennen, leuk Engels, in Frankrijk wonend stel. Ze trainen met schema’s van Victor, professioneel triathleet en triathloncoach. Tijdens de ceremonie nodigden ze me uit om in augustus naar Frankrijk te komen en mee te doen aan de Mont-Blanc Triathlon. I like that! ๐Ÿ˜

Nog meer leuke contacten: naar aanleiding van mijn wedstrijdverslag, ontving ik van de openwaterzwemclub uit NL een berichtje dat ze ook op Lanzarote (in het stukje zee van de Ironman) trainen en dat ik van harte welkom ben om aan te sluiten. Na wat gepuzzel met mijn schema vond ik vanmorgen een mogelijkheid om aan te sluiten. Ik moet een uurtje fietsen naar dat strand, wel redelijk vlak gelukkig. Trainer Marcel Stroet bekommerde zich om mijn krampklachten en zwom drie kwartier naast me om te analyseren en tips te geven. Fantastisch om zo te mogen trainen en de mensen om je heen je willen helpen! Donderdag weer! ๐Ÿ‘๐Ÿผ Met een ommetje ben ik rustig terug gefietst. Nu lig ik op een strandbedje uit te rusten en mag ik straks nog een uurtje hardlopen.

Ja.. ik heb het zwaar hier.. ๐Ÿ˜Ž Ik ben blij dat jullie in Nederland ook van mooi weer mogen genieten. Ik begin langzaam naar-huis-vrees te krijgen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s