Dag mooi Nederland…

Zaterdag 1 april kwam ik thuis van Lanzarote en nu, 5 weken later, zit ik weer in het vliegtuig terug. Niet alleen voor de Ironman, nee.. ik moet zo nodig meteen ‘emigreren’. Dat dacht ik wel even te kunnen fixen in die paar weken. Huis verhuren, auto verkopen, inpakken en wegwezen! πŸ€” Mijn god, het was tot de laatste minuut stress. Mijn leventje was de laatste tijd al vrij druk met werk en sport en daar kwam nu dus nog een to-do-list bij van Lanzarote tot Nederland en terug.Wat er ook zou gebeuren de Ironman staat op nummer 1, dus eerst trainen en dan de rest! Tussen het werk en de trainingen door, regelde ik de praktische zaken, ruimde ik spullen op, gooide ik troep weg, pakte kleding in en at de voorraadkast leeg. Dat laatste viel nog niet mee, want als ik niet aan het werk of aan het trainen was, had ik wel een gezellige lunch of diner met de lieve mensen om me heen. Ik werd een beetje geleefd, maar ik genoot ervan en mag niet klagen: het najagen van mijn droom is begonnen! πŸ’ͺ🏼

Ik ga niet naar de andere kant van de wereld en het is misschien niet voor altijd, maar toch neem je onbewust afscheid van dingen die je regelmatig doet en waarvan je jezelf afvraagt of je ze gaat missen. Nog 1 keer door de duinen en een rondje ringvaart fietsen, nog 1 keer rond de klinkenbergerplas rennen, nog 1 keer zwemmen met de TVB, nog 1 keer m’n klanten masseren, nog 1 keer zeiknat regenen, nog 1 keer met je winterjas de deur uit, nog 1 nachtje in de Prins Bernhardstraat, nog 1 keer slap ouwehoeren met broers, zwager en (schoon)zussen, nog 1 keer knuffelen met m’n kleine neefjes, nog 1 keer quality time met pa en ma en nog veel meer nog 1 keer..❀️ Ja, sommige dingen zal ik zeker gaan missen, maar er gaan ook zeker andere dingen voor in de plaats komen!

En dan heb je ineens nog maar 1 keer 1 week in Nederland… nog 3 dagen werken en dan lekker 2 dagen vrij voor vertrek, was wat ik dacht. Mij zal je niet meer zo snel horen zeggen dat ik het druk heb, wat was dit een gekkenhuis! Ik moest mezelf vaak oppeppen om te gaan trainen, maar het was de perfecte manier om te onthaasten, daarna voelde ik me weer helemaal top! Zelfs vanmorgen, toen ik mijn fietskoffer nog moest inpakken de de laatste dingen opruimen, ben ik nog een uurtje gaan hardlopen. Het voelt 9 van de 10 keer allemaal fantastisch, het maakt me gelukkig en geeft me vertrouwen. Ik keek uit naar de vlucht, omdat ik wist dat ik dan pas rust zou hebben. En inderdaad, heerlijk op mijn gemak weer een blog schrijven en beseffen dat ik best wel een beetje trots op mezelf ben, dat ik het gefixt heb. De laatste dagen en uren waren heftig en emotioneel, die had ik niet helemaal aan zien komen. Er komen zo veel mooie momenten voorbij en er zijn tranen van geluk en verdriet. Voor het geluk dat ik tegemoet ga, maar ook het geluk dat ik ‘achterlaat’ maar nooit zal kwijtraken! Ik zit nu weer met een brok in m’n keel en natte ogen..

Door alle hectiek heb ik weinig tijd voor mezelf gehad en om te beseffen wat er allemaal gebeurt en gaat gebeuren. Ik ben vooral gefocust op de Ironman en zie daarna wel wat er op me af gaat komen. Maar als ik nu alles even de revue laat passeren, voel ik me een enorm gelukkig en tevreden persoon. Het leven lacht me toe, WAUW… dit wordt een onvergetelijk avontuur! πŸ˜ƒ

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve en mooie berichtjes, knuffels, cadeautjes en momenten. Ik waardeer het enorm en het geeft steun. Regelmatig krijg ik de vraag of ik wel blijf bloggen, ook dat doet me goed om te horen dat jullie het leuk vinden om me te volgen. Ik blog met veel plezier, dus nee, ik mag dan wel het land uit zijn, maar jullie komen niet zomaar van me af πŸ˜‰.

Groetjes vanaf een zonnig en rustgevend Lanzarote! 😎😘

21 gedachten over “Dag mooi Nederland…

 1. Heel veel succes bij alles wat je doet, lieve Tessa. Je verdient het. We zijn elkaar niet veel tegengekomen maar je hebt indruk op mij gemaakt door je enorm positieve uitstraling.

  Geliked door 1 persoon

 2. Goede morgen Tessa. Ik hoop dat je een beetje hebt kunnen slapen. Het was inderdaad een hectische tijd voor je, tijd te kort voor wat je nog allemaal wilde doen. Onze afspraak schuiven we door tot latere tijden.
  Gisteren was het afscheid emotioneel, maar ook dat moet kunnen. Het leven bestaat nu eenmaal niet alleen uit lachen en feestvieren.
  We wensen je een fijne tijd. En denk aan mijn woorden, mocht dat zich voordoen.
  Liefs van ons

  Geliked door 1 persoon

 3. Nouuu hoor! nu zat ik weer met tranen over mn wangen.. emo muts en dat komt door jou, emo muts! πŸ˜‰
  Maar ook mooi om die kant te zien!

  Geniet van alles wat op je pad komt! YOLO!

  Brut had het vanmorgen weer over dat tante Tes “dietig’ was en taantjes had en dat is “sielugggg” πŸ™‚ maar we hebben verteld dat je hele leuke dingen gaat doen en bij sinterklaas gaat wonen… πŸ™‚
  Dikke zoenen van Brut en Abel en van ons! XXXX

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha erg he 😜 lekker laten stomen, heerlijk!
   Schatje brut.. en abel ook natuurlijk maar die was er helemaal beduusd van, lief ❀️
   En zelf grote tommy in tranen, had ik toch mooi effe voor elkaar πŸ˜‚
   Hoop jullie snel te zien hier! 😘😘

   Like

 4. Hoi Tessa, mooi om te lezen en leuk om je gisteren te hebben ontmoet. Succes met de verdere voorbereidingen en je stoere avontuur. Groeten uit La Santa! Nando

  Geliked door 1 persoon

 5. Hoi Tessa, jeetje wat is dat snel gegaan! Leuke blog en natuurlijk heel herkenbaar voor ons. Dit hebben wij ook allemaal meegemaakt; de laatste keren :). En hier zitten we dan, vijf jaar later. De meeste dingen wennen, sommige niet. Je gaat een hele Bijzondere tijd tegemoet, geniet ervan en de emoties horen erbij. Heel veel Liefs vanuit warm en zonnig Texas.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja enorm snel.. haast niet te bevatten.. het is mooi om mee te maken, alles, voorbereiding, afscheid en dan nog wat komen gaat.. ik kijk ernaar uit!
   Veel liefs terug uit een warm en zonnig Lanzarote 😎😘

   Like

 6. Tessa, wat een leuke blog, de traantjes horen erbij. Geniet en we vinden het leuk om je te volgen, succes Cok en Nelleke

  Like

  1. Net terug van het trainingsweekend in Gulpen en NEE niet meegedaan aan de trail. Fysiek niet fit genoeg en wilde niets forceren. Nu ben jij vast en zeker al lekker in de zon aan het trainen en beginnen die strepen van die heerlijke outfits vast al op je “witte huid” te kleuren. Geniet ervan en we zullen je volgen tijdens je eerste Ironman. Geniet met 100% van je nieuwe avontuur. Het zal je alleen maar beter en sterker maken.

   Geliked door 1 persoon

 7. Heerlijk te lezen wat er in je omgaat en erg herkenbaar. Je leeft dit leven maar een keer dus ga je droom achterna, heel goed en mooi! Veel plezier geniet van de dalen en je komt weer goed boven. Dikke kus, Mart

  Geliked door 1 persoon

 8. Lieve Tessa,
  Terwijl jij op weg was naar Lanzarote waren wij nog op Fuerteventura. Een totaal ander eiland dan Lanzarote met een eigen caracter. Zeker eens gaan kijken als je tijd hebt. 1 op de 3 mensen is daar werkeloos. Boffen dat jij daar een baan vond.
  Dank voor het flesje wijn dat je voor mij achter liet, bij elke slok zal ik aan je denken.
  Prachtig om zo je droom tegemoet te gaan! Je bent zo positief, het gaat vast lukken.
  Succes ook met de ironman en met je nieuwe werk.
  Lieve groet, Annelies

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt voor je lieve berichtje Annelies! Dat ik bof, begin ik nu ook langzaam te beseffen. Ik zal zeker eens met de boot naar fuerteventura gaan, ben erg benieuwd naar de andere eilanden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s