WK Ironman Hawaii – Crowdfunding

In mijn blogs hebben jullie kunnen lezen hoe ik mezelf dit voorjaar heb voorbereid op de Ironman van Lanzarote. Mijn voornaamste doel was aan de start verschijnen, genieten van de wedstrijd en finishen. Een overwinning in mijn agegroup en daarmee een startbewijs voor het WK op Hawaii zouden mooi meegenomen zijn. Ik raakte uitgedroogd tijdens de marathon en heb daardoor de finish helaas niet kunnen halen. Voor revanche en met dezelfde doelstellingen besloot ik op 6 augustus mee te doen aan de Ironman in Maastricht. Na 10 uur en 18 minuten kwam mijn droom in vervulling, met de deze overwinning was ik verzekerd van een startbewijs voor Hawaii!Voor elke Ironman mag je diep in de buidel tasten. Project Hawaii is een behoorlijke (financiële) investering, die ik via een kleinschalige crowdfunding wil proberen te financieren. Grote kostenposten zijn het startbewijs zelf, de vliegtickets inclusief het vervoeren van mijn fiets, het verblijf op het eiland en het huren van een auto. Bovendien zal ik enkele weken onbetaald verlof op moeten nemen om ruim van tevoren naar Hawaii te gaan, om daar te acclimatiseren en mezelf optimaal voor te bereiden. Daarmee kom ik op een streefbedrag van €5000,-.

Voordat ik mijn blog startte, vroeg ik mezelf af: “Zijn mensen wel geinteresseerd in mijn verhaal?” en “Ze zullen wel denken, heb je haar weer met d’r verhalen”. Ik concludeerde: “Wie het niet interesseert, leest het toch niet?!” Inmiddels weet ik dat ik me hier geen zorgen meer over hoef te maken. Ik sta elke keer weer verstelt van de vele en mooie reacties op mijn verhalen. Ditzelfde gevoel heb ik nu met het opzetten van deze crowdfunding, het gevoel van ‘zomaar’ geld vragen. Ik sta er maar niet te lang bij stil en concludeer: alle steun is welkom, financieel of moreel, en voel je absoluut niet verplicht!

De reacties op mijn blog ‘Ironman Maastricht’ hebben een enorme indruk op me gemaakt, zó veel en zó mooi… Ik weet dat ik er nu nog meer volgers en supporters bij heb, alleen daarvoor ben ik jullie al ontzettend dankbaar!

De crowdfunding werkt als volgt: je kunt mij steunen op weg naar het WK Ironman door een willekeurig bedrag te sponsoren. Ben je bereid mij te ondersteunen met een wat hoger bedrag, stel ik daar, als blijk van waardering, iets extra’s tegenover:

 • €20,- Ansichtkaart met persoonlijke boodschap vanaf Hawaii.
 • €40,- Mijn leefstijl boek, na Hawaii begin ik met het schrijven van mijn eigen boek boordevol stukjes biografie, mijn favoriete en inspirerende workouts, gezonde recepten, bruikbare voedingsadviezen en meer over realiseren van een leefstijl waar je happy van wordt!
 • €50,- Functioneel running T-shirt (evt. gesigneerd) mogelijk gemaakt door Runnersworld Leiden (max. 10 beschikbaar).
 • €125,- Persoonlijk leefstijlplan van 8 weken met sport- en voedingsadviezen op maat.
 • €200,- Bedrijfsnaam/logo op mijn wedstrijdpet en reclame op social media (nog 1 beschikbaar!)
 • €300,- Bedrijfsnaam/logo op mijn wedstrijdpak (been) en reclame op social media.
 • €500,- Bedrijsnaam/logo op mijn wedstrijdpak (borst) en reclame op social media.
 • €600,- Een week Lanzarote voor 2 personen, incl. appartement, fietshuur voor een week en een fietstocht met mij. Exclusief vlucht en overige bijkomende kosten. Mogelijk gemaakt door BikeSensations. 

Fietsen en hardlopen met de kersverse Iron(wo)man!

Op zaterdag 23 september organiseer ik een fietstocht in samenwerking met Fietsenwarenhuis Voorhout. Deze gezellige, geheel verzorgde tocht start vanuit Voorhout en na afloop ontvang je een leuk gevulde goodiebag! Het programma is als volgt:

 • 9:00 uur Verzamelen en welkom bij Fietsenwarenhuis, Herenstraat 81, Voorhout
 • 9:15 uur Vertrek voor een gezellige en ontspannen rit van circa 50km
 • 10:15 uur Koek en Zopie
 • 12:00 uur Terugkomst bij Fietsenwarenhuis en afsluiting met een hapje en drankje

De kosten bedragen €50,- per persoon en het maximaal aantal deelnemers is 30 personen.

Informatie over de hardloopclinic volgt zo spoedig mogelijk!

Steunen en/of aanmelden voor de clinic kan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt vervolgens van mij via WhatsApp (of mail) een betalingsverzoek.

I Thank You For Your Part In My Journey!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s