Aloha!

Daar zijn we dan, the big island of Hawaï! De reis was lang maar voorspoedig, 22 uur onderweg maar uiteindelijk maar 10 uur later dan we vertrokken, landde we op Hawaï. Een rare gewaarwording, maar ik ondervind er nog geen hinder van. We vertrokken om 10:15 uur van Amsterdam naar Londen en zonder te reserveren had ik toch een plek met gigantisch veel beenruimte. Heerlijk, maar voor je het weet mag je er alweer uit. De een adviseert alleen in het begin wat te slapen, de ander zegt gewoon zo veel mogelijk slapen. Ik had dit kleine stukje al de neiging om in slaap te vallen. De volgende vlucht van circa 11 uur bracht ons naar Los Angeles, mijn god wat een eind! Waar we het aan verdiend hebben weet ik niet, maar weer hadden we een top plek. Ik eentje met een gigantisch hoofdkussen 😂.


Zoekend naar een goede film voelde ik me best moe en besloot een rustig muziekje op te zetten en te gaan slapen. Tussen de slaapjes door ouwehoerde ik wat met Harm (Esther was een filmmarathon aan het houden) en deed ik stretchoefeningen in het gangpad.

In LA was het haasten naar het vliegtuig dat ons naar Hawaï zou brengen en je gelooft het niet, maar weer hadden we een plek met veel beenruimte! Ik vocht tegen de slaap en verloor, bijna de volledige vlucht van circa 5 uur heb ik geslapen. Tot mijn grote opluchting kwamen zowel mijn gewone koffer als fietskoffer uit het vliegtuig en arriveerde we rond 21:00 uur in ons appartement. Een riant ding voor 3 personen op een mooi resort, hier gaan we het wel een poosje uithouden! 😎

Na een goede nacht slapen (blijkbaar was ik doodop), heb ik mijn fiets in elkaar gezet en een ontspannen ritje gemaakt. Ineens voelde het allemaal heel onwerkelijk: wow, ik ben hier voor het WK Ironman! Ik dacht dat ik het inmiddels wel besefte, maar nog niet echt dus.. ‘The road to..’ is al heel bijzonder om mee te maken en het aftellen is nu begonnen, nog exact 2 weken. Ik kijk er enorm naar uit, ben nog niet nerveus en vraag me af wanneer het besef zal komen. Net als dat de wedstrijd elke dag een beetje dichterbij komt, zal het besef elke dag een beetje groter worden! 🤗

Vandaag de eerste trainingen gedaan, kort en intensief, omdat dat minder energie kost dan lang en rustig en ik nog even de tijd heb om rustig te acclimatiseren. Het is hier goed warm, dus pluk ik nu de vruchten van mijn vertrek naar Lanzarote. Het voelt wel anders aan, het zweet gutst eruit, maar het voelt ‘vertrouwd’. En na gedane arbeid is het goed rusten… 👌🏼😁

Aloha! 😘👋🏼

#RunnersworldLeiden #Cabello #KeesvanderNiet #SwimrunLanzarote #CentroDeportivoFariones #Zaes #Sailfish #Torq #ZwemmenEnzo #EatDutchWaffles #Julbo #DeKruifSportzicht #Bikesensations #RunningTotaal #Breizuss #TeZ #Schwalbe #enderest

9 gedachten over “Aloha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s