Massage, de behandeling die je nodig hebt!

Na zes jaar een eigen massagepraktijk in Nederland te hebben gehad, ben ik naar Lanzarote verhuisd waar ik mijn passie voor dit vak heb voortgezet. Sinds 2017 ben ik massagetherapeut bij Sportcentrum Fariones (Centro Deportivo Fariones) in het populaire resort Puerto del Carmen. Door de jaren heen zie ik veel klanten terugkomen wanneer ze op vakantie zijn. Het is mij een genoegen om je jouw moment van ontspanning te geven, de pijn die je hebt te verzachten of je blessure te behandelen.

Met meer dan tien jaar ervaring beloof ik je dat ik goed voor je lichaam zorg. Hieronder vind je de behandelingen die ik aanbied.

Ik hoop je snel te zien!

(Ik spreek NEDERLANDS, ENGELS, SPAANS en DUITS)

Kies je behandeling:

SPORTMASSAGE
VANAF €30
  • Een sportmassage is NIET ALLEEN VOOR SPORTERS! Deze behandeling helpt blessures te voorkomen, je lichaam voor te bereiden op een activiteit en in optimale conditie te houden, en je te helpen herstellen van trainingen en blessures. Een ‘onderhoudsmassage’ is wat we eigenlijk allemaal nodig hebben in ons dagelijkse, en soms stressvolle leven: het verhoogt de doorstroming van bloed en voedingsstoffen naar de spieren. Het houdt ook de weefsels los, zodat je vrij blijft van pijn en stijfheid.
ONTSPANNINGSMASSAGE
VANAF €30
  • Met deze behandeling wordt gestreefd naar het behoud van een gezonde levensstijl. Een methode die je helpt te ontspannen, een staat van verhoogde kalmte te bereiken, en pijn, angst, stress, woede te verminderen.
  • De voordelen van een ontspanningsmassage zijn pijnverlichting, vermindering van vermoeidheid, een verbeterd immuunsysteem en een verbeterde vitaliteit.
TRIGGERPOINT THERAPIE
DIEPE WEEFSELMASSAGE
VANAF €30
  • Deze behandeling is gericht op het deactiveren van triggerpoints die lokaal pijn kunnen veroorzaken of pijn en andere gewaarwordingen, zoals hoofdpijn, kunnen doorverwijzen naar andere delen van het lichaam. Het is een diepe massage met als doel je lichaam te laten herstellen van een langdurige blessure of hevige stijfheid/pijn.
VOETMASSAGE
25
  • Deze behandeling is een uitgebreide ontspannende massage voor de voeten en onderbenen. Het kan puur ter ontspanning en ontstressen zijn, maar ook als beloning na een lange wandeling of een lange dag op de been.
PRESSOTHERAPIE
15
  • Deze therapie verbetert de doorbloeding van de benen. Het maakt gebruik van een luchtdrukmachine die aangesloten is op een soort broek. Door de lucht die erin wordt gepompt, worden benen, onderrug, bilspieren en buik samenknepen in een ritmische beweging, vergelijkbaar met een massage. De druk is ontworpen om een diepe massage te stimuleren die voldoende druk gebruikt om onder het huidoppervlak te reiken. Pressotherapie is een pijnloze, niet-invasieve ontgiftende behandeling.

Hoe maak je een afspraak?

Klik op BOEK NU of op de link hieronder en boek je massage makkelijk en snel online!

Je kunt ook een afspraak maken bij de receptie van het sportcentrum of mij direct een WhatsApp sturen:

Waar kun je me vinden?

Centro Deportivo Fariones (2 minuten lopen vanaf Playa Grande en Playa Chica, en tegenover Hotel Fariones)

Calle Alegranza 2, 35510 Puerto del Carmen

Tessa Kortekaas +34 622 535 249

Wauw, dat was fantastisch! Kan ik je mee naar huis nemen?